Handelsbetingelser

Handelsbetingelser

Generelle vilkår gældende for alle køb og leveringer af varer på Byensblomsteraars.dk

Byens Blomster
Himmerlandsgade 80
9600 Aars
CVR. nr. 33168438
Telefon 98623488
Mail: butik@byensblomsteraars.dk

 

– Bestilling og levering til private adresser
Det er muligt at afgive bestilling frem til kl.14.00 til levering samme dag mandag-fredag. Lørdag skal vi have din bestilling inden kl. 11.00

Din ordre bliver personligt leveret på adressen og vi forsøger så vidt muligt at levere din bestilling imellem kl. 9.00 – 18.00 alle hverdage, imellem 9.00-14.00 alle lørdage. Vi kan ikke garantere levering på bestemte tidspunkter, vi forsøger dog at imødekomme eventuelle ønsker. På dage op til højtider/søndag med levering kan leveringsfristerne godt afvige en smule, da vi på disse dage typisk vil have en del flere ordre end normalt.

Afgiver du en bestilling, som ikke er inden for de nævnte frister, vil vi levere din bestilling først kommende hverdag.(uden forudgående aftale)

Levering kan ikke finde sted på søndage og helligdage (undtagen Mors dag og Fars dag) Her er fristen som ved bestilling lørdag.

 

– Hvis modtageren ikke er hjemme eller opgangen er låst
Er bestillingen fx til en etageejendom eller anden ejendom, hvor det ikke er muligt at komme ind i opgangen, eller det findes uforsvarligt at stille bestillingen tager buddet bestillingen med retur til butikken. Forekommer der meget lave/høje dagstemperaturer og manglende skyggeforhold sættes hverken blomster, vin eller chokolade foran døren. Når en bestilling tages med retur til butikken, afleveres et kort ved modtagerens dør/postkasse, hvor modtageren anmodes om at afhente bestillingen snarest muligt i butikken. Vi kan ikke erstatte evt. bortkomne eller beskadigede bestillinger.

Vær opmærksom på levetiden på afskårne blomster og buketter, da der er tale om levering af unikke og håndlavede produkter, som må antages at blive forringet eller forældet hurtigt, jf. Forbrugeraftalelovens § 18, stk. 2, nr. 1 jf. § 7, stk. 2, nr. 1., derfor skal de afhentes hurtigst muligt.

– Bestillinger og leveringer til begravelser
Ved levering til begravelser skal tidspunkt på dagen altid oplyses. Bestilling til begravelser, skal bestilles dagen før inden kl. 16. Finder begravelsen sted en mandag, skal bestillingen være afgivet senest lørdag kl. 11.00. Vi leverer blomsterne senest en time inden begravelsen, så det er vigtigt, at det præcise tidspunkt for begravelsen angives ved bestilling.

 

– Bestillinger og leveringer til virksomheder og øvrige
Det er muligt at afgive sin bestilling til levering samme dag frem til kl. 14.00 på hverdage. Ønskes levering inden kl. 16, skal bestillingen afgives dagen før inden kl. 16.00. Bestillinger til virksomheder leveres som udgangspunkt i receptionen. Der skal være tydeligt angivet virksomheds- og modtagernavn på bestillingen.

Ved levering til plejecentre, bofællesskaber og andre institutioner er det vigtigt, at der angives afdelingsnavn og om muligt stuenummer.

 

 Click & Collect
Det er kundens ansvar at afhente bestillingen på det aftalte tidspunkt og sted. Såfremt kunden bliver forsinket, er det vigtigt, at kunden informerer butikken om dette, ellers vil bestillingen betragtes som værende afhentet.

 

– For alle bestillinger – force majour
Ved ekstreme vejrsituationer som snestorm og isslag og ved andre force majeure lignende situationer, herunder andre tilfælde af ekstremt vejr, krig, strejke, epidemi mv. kan der forekomme uregelmæssigheder i leveringerne, og din bestilling vil blive leveret ved førstkommende lejlighed.

 

– Betaling på byensblomsteraars.dk
Alle priser er inkl. moms.

Vi modtager betaling på mobilepay og vi accepterer flg. kort: Dankort, Visa, Mastercard, Visa Electron, og American Express.

Betaling med Dankort og Visa/Dankort er gebyrfrit, men der kan være betalingsgebyr på anvendelse af andre typer kreditkort.

Betaling hæves ved gennemført bestilling

 

– Fortrydelsesret
Der er som udgangspunkt ikke fortrydelsesret på afskårne blomster og buketter, da der er tale om levering af unikke og håndlavede produkter, som må antages at blive forringet eller forældet hurtigt, jf. Forbrugeraftalelovens § 18, stk. 2, nr. 1 jf. § 7, stk. 2, nr. 1. Dog tilbyder Byens Blomster, at du kan annullere din bestilling inden kl. 16.00 på den sidste hverdag før leveringsdagen ved at ringe til os på telefon 98623488

Der er som udgangspunkt ingen fortrydelsesret på vin, chokolade og andre fødevarer, da der er tale om levering af fødevarer, drikkevarer eller andre varer til husholdningens løbende forbrug. Dog tilbyder Byens Blomster, at du kan annullere din bestilling inden kl. 16.00 på den sidste hverdag før leveringsdagen ved at ringe til os på telefon 98623488

 

– Klage og Reklamationer
Byens Blomster garanterer, at en blomsterhilsen leveret gennem os er frisk ved modtagelsen, at udbringning sker på den ønskede dag, og at værdien af blomsterne svarer til det bestilte. Eventuelle klager/reklamationer skal rettes til Byens Blomster på telefon 98623488 eller på mail til butik@byensblomsteraars.dk. En sådan reklamation skal finde sted senest første hverdag efter leveringsdagen, og vurderingen vil i alle tilfælde bero på varens art og naturlige holdbarhed. Billeddokumentation for fejl og mangler er påkrævet for at der kan fortages en vurdering af sagen.

 

– Databeskyttelsespolitik og cookies
Byens Blomster behandler personoplysninger om vores brugere og anvender cookies på hjemmesiden www.byensblomsteraars.dk

 

– Ansvarsfraskrivelse
Byens Blomster påtager sig ikke ansvar for manglende eller forsinket levering, som måtte opstå ved forkert adresse eller lignende.

 

Vi modtager følgende betalingsmidler: