Om os

Hvem er vi…

Vi er en butik med kreative blomsterelskende florister der elsker at lave lækre binderier. Vi laver hver dag mange smukke buketter der bliver beundret og spreder glæde.

Hos os sætter vi en stor ære i at lave friske buketter der holder længe og er bundet af de bedste afskårne blomster som sæsonen byder på.

Hos os for du en moderne stil i vores buketter og et flot stykke håndværk hver gang.

Byens Blomster blev etableret i 1982. Butikken ligger stadig i det gamle hus som oser af patina, med stentrappe og trædøren midt i hovedgaden i Aars.

Vi elsker stemningerne vi kan skabe i butikken, som er inddelt i forskellige rum, særligt også i vores gårdhave. Gårdhaven ligger langs og omme bagved butikken, også her er der en indgang direkte til butikken og p-plads så det er nemt og hurtigt at komme ind til os. Indgangen over bagfra er børne- og handicapvenlig.

Vores målsætning er at fremstå som en kvalitetsbevidst virksomhed med et højt serviceniveau, der leverer et godt håndværk til den rette pris.

For at sikre vores fortsat eksistens er det vigtigt for os altid at levere et stykke arbejde/håndværk som indfrier kundens forventning i henhold til den indgående aftale

Vi elsker at lave skønne buketter til jer, derfor prøver vi hele tiden at dygtig gøre os. Vi deltager på forskellige kurser, demonstrationer i vores branche, tager på inspirationsturer osv. Det kreative kommer ikke kun indefra, det bliver hele tiden inspireret fra alt hvad vi ser. Den kreative proces tager nogen gang længere tid end andre – derfor må du rigtig gerne bestille i god tid – så har vi tid til at finde en kreativ løsning til dit binderi.

Vi gør altid vores bedste og overholder aftalte betingelser og leveringstider. Vi står klar til at hjælpe med personlig betjening i vores åbningstid, og derudover er der selvbetjening 24/7. Det vil altså sige du kan altid handle hos os. Håber vi ses.

 

De kreative Florister

Vi modtager følgende betalingsmidler: